Västerbottens äldsta Trädgårdssällskap 1935 -2023
Header

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Tusen Trädgårdar – 30 juni 2024

juni 30 @ 10:00 - 17:00

Tusen Trädgårdar är Sveriges största trädgårdsvisning. Under en och samma dag öppnar mängder med trädgårdsälskare över hela landet sina grindar för nyfikna gäster. Det är ett härligt sätt att lära av varandra, inspireras och öka sin kunskap. Folkbildning och odlingsglädje i symbios.

 

Vem kan vara med?

Under Tusen Trädgårdar är självklart alla inbjudna – alla som har en trädgård kan öppna upp sin trädgård, och alla som älskar att vistas i trädgårdar är välkomna att besöka de registrerade trädgårdarna.

Du kan registrera din privata trädgård eller en offentlig trädgård (även de som tar inträde) – stadsparker, friluftsmuseer, botaniska trädgårdar, kyrko­gårdar, slotts- och herrgårdsparker, plantskolor, handelsträdgårdar, koloniområden, och skolträdgårdar. Det går bra att registrera gemensamma köksträdgårdar, gerillaodlingar, tillsammansodling vid en bostadsrättsförening, trädgård vid hembygds- och bygdegård, koloniträdgård – alla är välkomna att delta!

Man behöver inte ha en perfekt besöksträdgård för att vara med. Det enda kravet är att man håller öppet under en och samma dag, mellan kl.10-17. Sen förutsätter vi att man har en passion för att odla och vill prata med andra människor om sin trädgård så klart.

 

Läs mer här:

https://svensktradgard.se/aktiviteter/tusen-tradgardar/tut-samarbeten/om-tusen-tradgardar/

Detaljer

Datum:
juni 30
Tid:
10:00 - 17:00